Nyheter

Vi har öppnat en pop-up bobutik!

För att säkerställa tillgänglighet och erbjuda bästa möjliga service har vi nu öppnat en pop-up bobutik på Kungsgatan 9 i Avesta. Detta är ett komplement till vårt ordinarie kontor och reception på Axel Johnssons väg 73. Vi inbjuder dig att besöka oss och utforska vårt utbud av bostadsområden, ställa dig i bostadskö eller ställa dina frågor om våra trygghetsboenden och lägenheter.

Hyreslägenheter – var du än befinner dig i livet

Vi erbjuder hyreslägenheter som passar din livssituation, oavsett var du befinner dig i livet. Vår engagerade uthyrare, Sofia, ser fram emot att guida dig genom våra olika bostadsalternativ. Oavsett om du söker en stilfull lägenhet i centrala Avesta, med bekvämt gångavstånd till allt du behöver, eller om du föredrar ett lugnt trygghetsboende där du kan njuta av frid och ro, har vi alternativ som passar dig. Vårt främsta mål är att skapa hem där du trivs och känner dig trygg, oavsett om du är ensamstående, en ung familj eller en senior som letar efter en fridfull plats att kalla hem.

Varför en pop-up bobutik?

Du kanske undrar varför vi har valt att öppna en pop-up bobutik? Det beror på att Gamla Byn AB hade en ledig lokal i centrum som vi såg som en utmärkt möjlighet att använda, tills en ny hyresgäst dyker upp. Vår bobutik kan senare ”poppa upp” på en annan lämplig plats, beroende på tillgänglighet. Bobutiken kommer att ha varierande öppettider, men till att börja med kommer vi att välkomna besökare på tisdagar och onsdagar mellan klockan 10.00–17.00. Om du vill besöka oss när bobutiken är stängd, är du alltid välkommen att besöka vår reception på Axel Johnsons väg 73 under ordinarie öppettider.

Bobutiken invigdes och öppnade den 3 oktober

Vår pop-up bobutik invigdes och öppnade sina dörrar den 3 oktober 2023. Många nyfikna människor tittade in i lokalen under invigningen, och några vågade sig till och med in. Vid invigningen talade Kurt Kvarnström, Styrelsens ordförande för Gamla Byn AB, om vikten av att vara tillgänglig för nuvarande och potentiella hyresgäster samt om vikten av att våga prova nya idéer.

Vårt beslut att öppna en bobutik med ett mer centralt läge än vårt kontor och receptionen på Axel Johnsons väg 73 välkomnades av besökarna. Ett tydligt bevis på att vi har tänkt rätt kom när en av invigningsbesökarna sa: ”Det var ett vaket beslut att öppna en bobutik här i centrum.”

Vi hälsar både nya och befintliga hyresgäster välkomna att besöka vår mysiga bobutik på Kungsgatan 9 i Avesta.

Om Gamla Byn AB:s hyreslägenheter

Vi har 1 099 hyreslägenheter i Avesta, Skogsbo och Krylbo. Om du planerar att flytta till en av våra hyreslägenheter i framtiden rekommenderar vi att du ställer dig i bostadskön och börjar samla köpoäng redan idag!

Translate »