Klicka här för att logga in.
Telefon: 0226-64 57 00 | E-mail: gamlabyn@avesta.se
Språk:

Betalningssätt

E-faktura för privatpersoner
En e-faktura skickas till dig via din internetbank. Fakturan kan du titta på i internetbanken och den kommer att se ut precis som en hyresavi på papper. E-fakturan får du vid samma tidpunkt som du skulle ha fått din hyresavi.

Gör så här:
1. Gå in på din internetbank
2. Välj e-faktura och anslut leverantör
3. Följ länken och fyll i några uppgifter
4. Från och med nu meddelar banken när det finns en ny hyresavi
5. Logga in på din internetbank och godkänn! Belopp, OCR och allt annat är redan ifyllt.

När du har godkänt din e-faktura hos din internetbank ser banken till att den betalas på förfallodagen. Vill du att hyran ska betalas på en annan dag än förfallodagen kan det ändras på internetbanken. Du måste regelbundet kontrollera hos din internetbank om du har några e-fakturor som har kommit in för betalning.

Om du missar att betala din e-faktura på förfallodagen får du ett inkassokrav per post, på samma sätt som gäller för hyresavier på papper.

Om du byter bank måste du själv anmäla dig hos din nya bank för tjänsten e-faktura från Gamla Byn AB.

Om du vill avanmäla  e-faktura gör du det via din internetbank. Där följer du instruktionerna för avanmälan.

 

Autogiro
Du kan även välja att betala din hyra via autogiro. För att kunna göra detta behöver du fylla i en blankett som du hittar här (ladda hem blankett). Blanketten finns även att hämta på vårt kontor på Axel Johnsons Väg 73, Avesta. Blanketten lämnar eller skickar du till oss på Gamla Byn AB.

Hyresavi via e-post
Du kan välja att få din hyresavi skickad till dig via e-post. Besök vårt kontor, ring vår växel eller mejla till gamlabyn@avesta.se för att meddela att du vill ha din hyresavi via e-post.

Pappersfaktura
Du kan även välja att få din hyresavi på papper via post.