Klicka här för att logga in.
Telefon: 0226-64 57 00 | E-mail: gamlabyn@avesta.se
Språk:

Bostadsområden

Boken 6 (Fredsgatan 8)

På fastigheten Boken 6, Fredsgatan 8 i centrala Avesta bygger Gamla Byn AB 31st lägenheter avsedda för trygghetsboende. Lägenheterna är ca 59 kvm och utrustade med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och balkong. Hiss finns. Till lägenheterna finns en gemensam lokal som kan nyttjas av hyresgästerna för trevlig gemenskap. Lägenheterna är inflyttningsklara juni 2022.

Rågen (Kolgillaregatan 5F – 5K)

I bostadsområdet Rågen finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kokvrå, 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong. Hiss finns i fastigheten. Boende har tillgång till gemensamhetslokal och livsmedelsbutik finns i närheten. Med anledning av pandemin får för närvarande max 8st personer vistas i gemensamhetslokalen samtidigt.

 

Karlbergsgatan

På Karlbergsgatan finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har altan. Hyresgästerna har tillgång till gemensamhetslokal inne på Balders.

 

Solvändan och Månrundan

På Solvändan och Månrundan finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har altan. Boende har tillgång till gemensamhetslokal. Med anledning av pandemin får för närvarande max 8st personer vistas i gemensamhetslokalen samtidigt.