Bostadsområden

Boken 6 | Fredsgatan 8

På fastigheten Boken 6, Fredsgatan 8 i centrala Avesta har Gamla Byn AB byggt 31 st lägenheter avsedda som trygghetsboende. Lägenheterna är ca 59 kvm och utrustade med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och balkong. Även hiss finns. Till lägenheterna finns en gemensam lokal som kan nyttjas av hyresgästerna för trevlig gemenskap. Lägenheterna blev inflyttningsklara juni 2022.

Rågen | Kolgillaregatan 5F–5K

I bostadsområdet Rågen finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kokvrå, 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong. Hiss finns i fastigheten. Boende har tillgång till gemensamhetslokal och livsmedelsbutik finns i närheten.

Karlbergsgatan

På Karlbergsgatan finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har altan. Hyresgästerna har tillgång till gemensamhetslokal inne på trygghetsboendet Balders.

Solvändan och Månrundan

På Solvändan och Månrundan finns lägenheter inom trygghetsboende som är 1 rum och kök och 2 rum och kök. Samtliga lägenheter har altan på marknivå. Boende har tillgång till gemensamhetslokal.

 

 

Translate »