Tilläggstjänster

Vid sidan om att vi erbjuder fina lägenheter får du som hyresgäst dessutom möjligheten att beställa viss extrautrustning till din lägenhet. Kanske vill du ha en diskmaskin, handdukstork eller en kolfilterfläkt? Vi kan dessutom erbjuda direktuppkoppling till internet med bredband i samtliga fastigheter.

Vill du ha andra tilläggstjänster än de som står skrivna nedan? Kontakta Uthyrning på telefonnummer 0226-64 57 20 eller 0226-64 57 22, så undersöker vi möjligheten att tillgodose dina önskemål.

Om du önskar beställa en tilläggstjänst ska du ta kontakt med Uthyrning, som då kommer att sända dig ett tilläggsavtal. Detta skriver du under och återsänder till oss, därefter kommer våra reparatörer att installera extrautrustningen till dig, om planlösningen tillåter.

Kostnaden för tilläggstjänsterna hittar du nedan. Vi ber dig att observera att kostnaden kommer att bli ett tillägg på din grundhyra och den ingår därmed för all framtid, i den kostnad du har för lägenheten. Detta innebär även att vi reparerar/ersätter produkten, om det uppstår något fel.

Priserna avser 2024 års nivå.

WC

Tvättmaskin där anslutningsmöjlighet finns 102 kronor/månad
Tvättmaskin där anslutningsmöjlighet saknas 154 kronor/månad
Torktumlare 102 kronor/månad
Handdukstork 52 kronor/månad
 

Kök

Diskmaskin där anslutningsmöjlighet finns 102 kronor/månad
Diskmaskin där anslutningsmöjlighet saknas 154 kronor/månad
Dubbla enheter kyl och frys 102 kronor/månad
Bänkbelysning 25 kronor/månad
Kolfilterfläkt 52 kronor/månad
 

Säkerhet

Säkerhetsdörr 154 kronor/månad
 

Utomhus

Vindskydd 36 kronor/månad
Markis från 82 kronor/månad
Translate »