Klicka här för att logga in.
Telefon: 0226-64 57 00 | E-mail: gamlabyn@avesta.se
Språk:

Tilläggstjänster

Vid sidan om att vi erbjuder fina lägenheter får Ni som hyresgäst dessutom möjligheten att beställa viss extrautrustning till Er lägenhet. Kanske vill Ni ha en diskmaskin, handdukstork eller en kolfilterfläkt? Vi kan dessutom erbjuda direktuppkoppling till internet med bredband i samtliga fastigheter.

Vill Ni ha andra tilläggstjänster än de som står skrivna nedan? Tag då kontakt med vår hyresavdelning så ska vi undersöka våra möjligheter att tillgodose Era önskemål.

Om Ni vill beställa en tilläggstjänst bör Ni ta kontakt med vår hyresavdelning, som då kommer att sända er ett tilläggsavtal. Detta skriver Ni under och återsänder till oss, därefter kommer våra reparatörer att installera extrautrustningen till Er (om planlösningen tillåter t ex diskmaskin).

Kostnaden för tilläggstjänsterna är som följer nedan, men vi ber Er att observera att kostnaden kommer att bli ett tillägg på Er grundhyra och den ingår därmed i all framtid i den kostnad Ni har för lägenheten. Detta innebär även att vi reparerar / ersätter produkten, om det uppstår något fel.

Diskmaskin 135 kronor / månad
Kolfilterfläkt 45 kronor / månad
Handdukstork från 45 kronor / månad
Tvättmaskin 135 kronor / månad
Tumlare 90 kronor / månad
Markis från 70 kronor / månad beroende på markisens storlek.