Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | juni 2024

Möt vår nya ekonomichef – Sara Mattsson Burell

Sent i april började vår nya kollega, Sara Mattsson Burell sitt uppdrag som ekonomichef hos oss. Efter att ha spenderat några framgångsrika år som ekonomichef på Hedemorabostäder, kände hon sig både förväntansfull och inspirerad inför de nya utmaningar som väntade. Med sina erfarenheter och kunskap om ekonomi i ett kommunalt bostadsbolag och psykologin bakom ett sunt ledarskap, såg Sara fram emot att bidra till Gamla Byn AB:s utveckling och stabilitet.

Nu har hon hunnit bli varm i kläderna och hittat en bra strategi framåt. Läs mer om Saras första tid hos oss på hemsidan; https://www.gamlabyn.se/traffa-var-nya-ekonomichef-sara-mattsson-burell/

Spännande nyhet – Vår nya hemsida är under utveckling!

Vi har fokuserat mycket på digitalisering och ett projekt som vi investerat mycket tid i sedan början av året är utvecklingen av en helt ny webbsida. Den börjar nu ta form och vi är övertygade om att den kommer att ta vår kommunikation till en ny nivå, vilket vi vet att ni önskade se enligt hyresgästenkäten 2023.

Om allt går som det ska lanserar vi en ny webbsida i höst, där design, teknik, tillgänglighet samt relevant och kvalitativ information samverkar. Jag tror och hoppas att den kommer att möta användarnas förväntningar och behov, berättar Sanna Landenberg, kommunikatör på Gamla Byn AB.

Den nya hemsidan kommer naturligtvis att vara anpassad för olika enheter, såsom dator, surfplatta och mobiltelefon. Då de flesta idag använder mobiltelefonen för att besöka vår hemsida är det viktigt att allt fungerar och upplevelsen blir bra, avslutar Sanna.

Viktigt vid felanmälan

Vid felanmälan är det viktigt att du som hyresgäst överväger att låta vår utförare använda huvudnyckel, utan att behöva ringa dig först. Om du ändå vill att utföraren ringer först, måste du se till att svara i telefonen när det ringer. De ringer alltid från ett nummer som börjar med 0226-64 57 XX. Tydliga instruktioner minskar onödigt resande, vilket gynnar miljön och sparar tid för både dig och utföraren. Felanmälan gör du lättast genom att logga in på ”Mina sidor”.

Sommaröppettider på bobutiken på Kungsgatan 9

Bobutiken på Kungsgatan 9 har semesterstängt vecka 26-35 men vårt kundcenter på
Axel Johnsons väg 73, har öppet som vanligt, hela sommaren. Välkommen in!

Nu gör informationsbrevet ett kort sommaruppehåll för att återkomma i augusti. Vi önskar dig en underbar sommar med många härliga minnen.

Translate »