Nyheter

Träffa vår nya ekonomichef – Sara Mattsson Burell

För exakt en månad sedan gick Sara Mattsson Burell genom dörrarna på Gamla Byn AB och till sitt nya uppdrag som ekonomichef. Efter att ha spenderat några framgångsrika år som ekonomichef på Hedemorabostäder, kände hon sig både förväntansfull och inspirerad inför de nya utmaningar som väntade. Med sina erfarenheter och kunskap om ekonomi i ett kommunalt bostadsbolag och psykologin bakom ett sunt ledarskap, såg Sara fram emot att bidra till Gamla Byn AB:s utveckling och stabilitet. Hon visste att övergången skulle kräva anpassning och nytänkande, men var säker på att hennes tidigare erfarenheter skulle komma till nytta på flera sätt.

Gamla Byn AB:s ekonomichef, Sara Mattsson Burell.

Sara Mattsson Burell, ekonomichef på Gamla Byn AB.

 

Nu börjar hon bli lite varm i kläderna och med hennes smittsamt positiva energi, har hon nu hittat en strategi framåt – Nu kör vi!

Vi bad Sara svara på fem snabba frågor som får presentera henne.

Hur skulle du beskriva dig själv – privatpersonen?

Jag är en tonårsmamma till två sportiga killar. Det bästa jag vet är att umgås med dem, och jag prioriterar gärna att träna själv också när jag får möjlighet.

Vad var det som gjorde dig nyfiken på Gamla Byn AB som din nästa arbetsplats?

Beskrivningen av trevliga medarbetare lockade mig, liksom den goda relationen med kommunen och styrelsen.

Beskriv din roll hos oss på Gamla Byn AB

Jag är ekonomichef och ansvarar för arbetsgruppen som hanterar ekonomi, uthyrning, kundtjänst och bosamordning. Jag är även del av ledningsgruppen och arbetar med att driva och utveckla organisationen och dess medarbetare.

Det har gått en månad sedan du började hos oss – Hur har du upplevt din första tid?

Jag har fått ett trevligt välkomnande från alla kollegor och känner mig behövd. Det är mycket att sätta sig in i och förstå, men många av frågorna och utmaningarna känns bekanta från min tid i Hedemora.

Vad ser du mest fram emot här på Gamla Byn AB?

Jag ser fram emot att utveckla medarbetarna och att förenkla och förbättra våra arbetsprocesser och uppföljningar, så att vi kan leverera högkvalitativ service till våra kunder.

 

Vi hälsar Sara varmt välkommen till oss och hoppas på många lyckosamma år tillsammans.

 

Translate »