Nyheter

Tack för den här sommaren våra härliga ungdomar!

Sommaren är ännu här men visst börjar det kännas som att hösten närmar sig!  Inte minst märker vi det nu när det sista gänget av våra fantastiska sommarjobbare på Gamla Byn AB snart gör sin sista dag hos oss. Denna energiska grupp är en del av de som valde att spendera sin sommar med oss och bidragit till att göra våra fastigheter ännu bättre.

Dekorativ.

Nora, Lubna och Smilla är redo för uppdrag.

Dekorativ.

Jesper och Sander på uppdrag att tömma källarförråd.

De här unga talangerna har visat sig vara otroligt engagerade och ivriga att lära sig. De har tagit sig an varje uppgift med entusiasm och en positiv inställning. Från trädgårdsarbete till storstädning, målning och köra skräp till återvinning och återbruk, de var redo för allt!

Dekorativ.

Glad Sander på väg till återvinningen.

Dekorativ.

Smilla, Lubna och Nora fräschar upp ett cykelförråd.

När vi frågade ungdomarna om deras positiva erfarenheter med sommarjobbet berättade de att sommarjobbet har varit väldigt lärorikt, då de har fått möjlighet att utföra en mängd olika uppgifter som de aldrig tidigare har erfarenhet av. Genom att arbeta självständigt har de också fått ta mycket eget ansvar, vilket har varit en värdefull erfarenhet. Det fysiska arbetet har varit utmanande, men samtidigt berikande. När vi frågade om de kommer att söka sommarjobb hos oss igen, svarade de: ”Ja, varför inte!”

Sommarjobbare spelar en viktig roll i vårt team, och vi är stolta över att kunna erbjuda dem möjligheten att få praktisk erfarenhet och utveckla sina färdigheter. Vi hoppas att detta sommarjobb kommer att vara en minnesvärd och meningsfull erfarenhet för dem alla.

Dekorativ.

Det syns att våra sommarjobbare jobbat hårt.

Tack till våra sommarjobbare för ert hårda arbete och ert engagemang! Ni gör en verklig skillnad för oss och vi önskar er all lycka med vad ni än tar er an i framtiden.

Translate »