Nyheter

På onsdag inför vi ett nytt marknadssystem – Mina sidor

Från och med onsdag den 29 november inför vi ett nytt marknadssystem för både dig i vår bostadskö och dig som är befintlig hyresgäst. ”Mina sidor” blir nu digitalt och lättillgängligt.

Vad kan jag göra på Mina sidor

Som inloggad på ”Mina sidor” kan du som sökande bland annat se tillgängliga lägenheter och parkeringsplatser, lämna intresseanmälningar, ladda upp intyg, svara på erbjudanden efter visningar av lägenheter och till och med signera avtal – allt i en digital miljö. För dig som är en befintlig hyresgäst kommer tillgången till information om din bostad och möjligheten att rapportera fel att vara tillgängligt som vanligt.

Vad händer med mina köpoäng?

Du behåller självklart dina köpoäng och din kundprofil, men det är viktigt att gå igenom dina kontaktuppgifter för att se till att de är aktuella. Dessutom måste du registrera en ny sökprofil för att framöver få förslag på lägenheter enligt dina önskemål.

Medsökande

En medsökande överförs inte automatiskt till det nya marknadssystemet. Det krävs alltså en ny ansökan eller en ny koppling i det nya marknadssystemet.

Inloggning för bostadssökande

Som bostadssökande loggar du in med BankID, om du inte har möjlighet till det kan du kontakta oss via mejl till gamlabyn@avesta.se eller ringa växeln på 0226-64 57 00, för att få nya inloggningsuppgifter. Tidigare användarnamn och lösenord kommer inte att fungera längre.

Translate »