Nyheter

Mina sidor har fått ett nytt ansikte!

Välkommen till nya Mina sidor!

Mina sidor har fått ett nytt ansikte. https://minasidor.gamlabyn.se/

Webbsida Mina sidor.

På Mina sidor finns relevant information för dig som hyresgäst gällande dina avtal, betalningar och ärenden. Som hyresgäst kan du även registrera felanmälningar och ta emot meddelanden från oss på Gamla Byn AB avseende drift och mycket annat.

Vad kan jag göra som bostadssökande?

Som sökande kan du göra och följa dina intresseanmälningar, ta del av visningsinformation och signera avtal om du blir aktuell som hyresgäst. Du hanterar hela din sökandeprocess på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

Kontaktuppgifter

Under menyn ”Kontaktvägar” på Mina sidor kan du själv styra över hur du önskar att bli kontaktad av oss. Relevant information kommer alltid att skickas ut till dig som notifieringar till Mina sidor.

Tänk på att e-postadress är en viktig kontaktuppgift för att kommunikationen från oss ska fungera, många meddelanden kommer endast skickas via e-post och/eller som Mina sidor notifiering. Har du ingen e-postadress, ber vi er skaffa en innan ni kontaktar oss.

Logga in på Mina sidor

Så här gör du för att komma in på Mina sidor första gången:

  • Inloggning/registrering på Mina sidor gör du med BankID om du har ett fullständigt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN).
  • Saknar du BankID/fullständigt personnummer så hör av dig till oss så får du en aktiveringslänk via e-post.
  • Om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsidor vill vi också att du kontaktar oss.

Du ansvarar själv för att hantera dina inloggningsuppgifter på säkert sätt. Har du redan loggat in/registrerat dig enligt ovan så kan du bortse från det här meddelandet!

Bostadsappen

Den tidigare använda bostadsappen är inte längre tillgänglig. I stället hänvisar vi till Mina sidor för att söka bostäder och göra andra ärenden.

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor!

Translate »