Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | September 2023

Upplever du att det är kallt inomhus?

Vi på Gamla Byn AB strävar efter att ha en inomhustemperatur på 20–21 grader men under höstmånaderna kan inomhustemperaturen upplevas som ojämn och kall. Det beror dels på att vädret varierar mycket just nu under hösten med soliga dagar och kalla nätter, dels att luften är fuktigare. Detta gör att värmesystemet, som är utetemperatur-styrda inte riktigt kan stabilisera sig och hålla rätt temperatur inomhus.

Information om övergången till nya Mina sidor

När vi ska implementera nya Mina sidor kommer du inte kunna logga in eller söka bostäder under den tiden. Vi återkommer när vi vet exakt datum.
När implementeringen är klar kommer du som hyresgäst få ett mejl med länk till nya Mina sidor, där du ombeds logga in med Bank-ID. Om du inte har Bank-ID ska du kontakta oss, så skickar vi en unik aktiveringslänk till dig. Kontouppgifterna som du hade i gamla Mina sidor kommer inte längre gälla – du får alltså nytt användarnamn och lösenord.
Några andra saker som kan påverka dig som kund är att din sökandeprofil, så som inkomst och nuvarande adress, samt inställningar för förslag på hyreslägenheter, inte kommer föras över till nya Mina sidor. Det är alltså något du behöver fylla i på nytt när systemet är implementerat. Vi kommer att ge dig mer information när du behöver den.

Kundenkät

Din åsikt och feedback är oerhört värdefull för oss, och vi strävar ständigt efter att förbättra din boendesituation och upplevelse. Därför är vi glada att meddela att vi planerar att genomföra en kundundersökning inom kort. Kundundersökningen kommer att skickas ut digitalt till den e-postadress eller sms till mobiltelefonnummer, du uppgett på Mina sidor. Saknar vi en e-postadress eller mobiltelefonnummer till dig, kommer den skickas som pappersenkät till dig via posten. Kundundersökningen genomförs i samarbete med AktivBo.

Hämtning av övergivna cyklar och barnvagnar

För att förbättra ordning och säkerhet i våra gemensamma utrymmen kommer vi under hösten 2023 att hämta övergivna cyklar och barnvagnar. Vi ber dig vänligen märka upp dina cyklar och barnvagnar i cykelställ och förråd snarast möjligt. Endast de föremål som är tydligt märkta med Låt stå och aktuellt datum, det vill säga i aktuell månad och år 2023, kommer att lämnas kvar. De cyklar och barnvagnar som inte är uppmärkt kommer att betraktas som övergivet och kommer att avlägsnas! Dock förvaras de av oss i sex månader.

Translate »