Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | Oktober 2023

Vi finns på sociala medier!

Nu har vi äntligen startat ett Instagramkonto där du som följare bland annat får se våra bostadsområden presenterade med bilder och korta beskrivningar. Kontot heter gamlabyn.ab (Gamla Byn AB). Missa inte det!

Gamla Byn AB finns även på LinkedIn sedan en tid tillbaka, där du som följare får ta del av projekt, invigningar jobbannonser och annat smått och gott. Missa inte heller det!

Upplever du att det är kallt inomhus?

Vi på Gamla Byn AB strävar efter att ha en inomhustemperatur på 20–21 grader men under höstmånaderna kan inomhustemperaturen upplevas som ojämn och kall. Det beror dels på att vädret varierar mycket just nu under hösten med soliga dagar och kalla nätter, dels att luften är fuktigare. Detta gör att värmesystemet, som är utetemperatur-styrda inte riktigt kan stabilisera sig och hålla rätt temperatur inomhus.

Påminnelse om hyresgästenkät

Din åsikt och feedback är oerhört värdefull för oss, och vi strävar ständigt efter att förbättra din boendesituation och upplevelse. Därför är vi glada att meddela att vi planerar att genomföra en kundundersökning inom kort. Kundundersökningen kommer att skickas ut digitalt till den e-postadress eller sms till det mobiltelefonnummer du uppgett på Mina sidor. Saknar vi en e-postadress eller mobiltelefonnummer till dig, kommer den skickas som pappersenkät till dig via posten. Kundundersökningen genomförs i samarbete med AktivBo.

Påminnelse om hämtning av övergivna cyklar och barnvagnar

För att förbättra ordning och säkerhet i våra gemensamma utrymmen ber vi dig vänligen märka upp dina cyklar och barnvagnar i cykelställ och förråd snarast! Endast de föremål som är tydligt märkta med Låt stå och aktuellt år kommer att lämnas kvar. De cyklar och barnvagnar som inte är uppmärkt kommer att betraktas som övergivet och kommer att avlägsnas! Dock förvaras de av oss i sex månader.

Translate »