Nyheter

Gamla Byn stod värd för uppskattad nätverksträff

Hyreshöjning, laddstolpar, evakueringslägenheter, olika visningsmöjligheter vid vakanser och nyproduktion var ämnen som diskuterades när Gamla Byn stod som värd för nätverksträffen för kommunala bostadsbolag. Även sommaröppettider och inkomstkrav för att kunna få ett hyreskontrakt diskuterades. Vidare lyftes frågan om olika fastighetssystem och hur man hanterar kundundersökningar. Det resulterade i mycket bra diskussioner i gruppen.

Dekorativ.

Vår uthyrare Sofia, stod värd för nätverksträffen.

Under en nätverksträff kan deltagarna diskutera olika frågor som rör bostadsuthyrning, såsom marknadsföring, prissättning, hyresavtal, hyresgästrelationer och lagstiftning. Ett bra tillfälle att lära känna kollegorna i andra bostadsbolag och utbyta tankar och erfarenheter. Nätverksträffar kan också vara ett tillfälle för deltagarna att utbyta erfarenheter och lära av varandra. Genom att träffa personer som arbetar inom samma bransch och som står inför liknande utmaningar, kan deltagarna få inspiration och nya idéer.

Nio bolag medverkade den här gången och senast de hade nätverksträff stod LudvikaHem i Ludvika kommun som värd. Nästa gång är det är det BärkeHus i Smedjebackens kommun som bjuder in.

Tack till alla deltagare för en mycket inspirerande dag, vi ses i Smedjebacken!

Translate »