Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | mars 2024

Låt oss presentera Robert från Hyresgästföreningen

Robert Vilhelmsson, Folkrörelseutvecklare på Hyresgästföreningen.Mitt namn är Robert Vilhelmsson och jag arbetar som folkrörelseutvecklare för Hyresgästföreningen i Dalarna. I mitt arbete verkar jag som en resurs för hyresgäster och stöttar dem i deras engagemang som beträffar deras bostadsområde och granngemenskap.

Jag ser fram emot att, tillsammans med Gamla Byn AB, arbeta för er hyresgästers inflytande, trygghet och trevnad i bostadsområdena. Jag önskar att ni hyresgäster delar med er av era önskemål, idéer och intressen så att vi kan få en klarare bild av era behov. Detta hjälper oss inte bara kortsiktigt; det ger oss också god kunskap om hur vi säkerställer en trygg framtid för kommande generationer av hyresgäster.

Om du har frågor angående hur du kan engagera dig i ditt område så är du alltid välkommen att ringa eller mejla mig.

Med varma hälsningar
Robert Vilhelmsson, Folkrörelseutvecklare
Telefon: 010-459 15 58
E-post: robert.vilhelmsson@hyresgastforeningen.se

 

Viktig insats för att spara vatten

Vi kommer att utföra vattenbesparande åtgärder i samtliga lägenheter där vi byter ut kransilar och duschmunstycken som spar vatten samt läckagekontroll av dusch, wc-stol och blandare. Detta kommer att ske i etapper och våra hyresgäster kommer att få information i brevlådan i god tid innan det är dags. Arbetet kommer att ske i etapper.
Läs mer om satsningen här.

Vi har fortfarande broddar kvar till hyresgäster över 65 år

Du som hyresgäst hos oss är välkommen in i vår pop-up bobutik på Kungsgatan 9, tisdagar och onsdagar mellan 10.00-16.00, där du kan hämta ut ett par broddar till de över 65 år i hushållet. Max två par per hushåll, så långt lagret räcker. Avvikande öppettider kan förekomma.

Följ oss på sociala medier!

Sedan en tid tillbaka har vi börjat jobba mer aktivt med våra sociala mediekanaler. På Instagram får du se våra bostadsområden presenterade med nya bilder och lite information om området.

Facebook ger vi dig mer aktuell information, såsom störningar i värme och vatten, vägunderhåll och annat. Vi presenterar också våra bostadsområden här. Att följa oss är en smart idé för att snabbt få viktig information.

LinkedIn lägger vi ut platsannonser, pressmeddelande och olika event som rör både Gamla Byn AB och vårt dotterbolag Avesta Industristad AB.
Vi hoppas att du vill följa oss!

Translate »