Nyheter

Källsorteringspåsar – En gåva som gör skillnad

Källsorteringspåsar.

I en tid då vi alla behöver sträva efter att göra mer för att bevara vår planet, är det viktigt att vi tar små men meningsfulla steg för att minska vår miljöpåverkan. Källsortering är verkligen ett av de enklaste sätten att känna stolthet över att ha en miljövänlig rutin i ditt hem.

Sommargåvan

Inom den närmaste tiden kommer du som bor hos på Gamla Byn AB att få en sommargåva. En gåva som kanske inte är den mest traditionella eller glamorösa, men definitivt meningsfull och värdefull på sitt eget sätt. De är en påminnelse om att våra val har betydelse och att vi fortfarande har chansen att förändra världen.

Vi kommer att göra det ännu enklare för dig

Vi kommer att påbörja arbetet med fastighetsnära insamling där du bor. Det betyder att du kommer att ha nära till din källsorteringsstation i framtiden. Fram tills att fastighetsnära insamlingssystem är fullt implementerade hänvisar vi till återvinningsstationer och Gruvgärdets återvinningscentral i Krylbo.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta dessa källsorteringspåsar och att de kommer att inspirera dig att fortsätta göra mer för vår miljö. Har du inte fått källsorteringspåsarna innan midsommar, hör av dig till oss på telefonnummer 0226-64 57 00. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vi önskar dig en fantastisk sommar,
Gamla Byn AB

Translate »