Nyheter

Informationsbrev till dig som hyresgäst hos oss | Juni 2023

Sommaren är en tid fylld av liv och energi. Det är den årstid då solen lyser starkt och dagarna är långa. Det är en tid då man kan njuta av utomhusaktiviteter, simma i sjöar och hav, grilla med vänner och familj, eller bara koppla av och ta det lugnt i solstolen.

Våra öppettider under sommaren

Under veckorna 25–33 har vi sommaröppettider för både besök och telefonsamtal.
Måndag–fredag klockan 10.00–12.00 och 13.00–15.00.

Har du en eldriven bil?

Önskar du kunna ladda din bil där du bor eller hyr din lokal av oss?
Anmäl ditt intresse för laddplats så tittar vi på möjligheten till en lösning.
Kontakta Uthyrning på telefonnummer 0226-64 57 20 eller 0226-64 57 22.

Får jag ladda min bil på motorvärmarplatsen?

Absolut inte! Elsäkerhetsverket uppmanar oss att varna dig som hyresgäst om brandfaran med att ladda eldrivna fordon i vanliga eluttag. Dessa typer av bränder täcks oftast inte av försäkringsbolagen eftersom eluttaget har använts i ett olovligt syfte utöver rekommenderade säkerhetsföreskrifter. Av dessa anledningar har vi beslutat att förbjuda laddning av elbilar via motorvärmaruttaget, endast avsedd laddplats får användas.

Offentliga laddplatser

I Avesta kommun finns det offentliga laddplatser, där du kostnadseffektivt kan ladda din bil. Se karta på http://www.uppladdning.nu var din närmaste laddplats finns.

Tänk på miljön!

Om du inte redan valt det, välj att få din hyresavi via e-post. Ring 0226-64 57 00 eller skicka ett mejl till gamlabyn@avesta.se så fixar vi det.

Felanmälan

Behöver du felanmäla gör du det enklast genom Mina sidor på hemsidan. Passa på att kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer!

Hoppas att du får en underbar sommar fylld med sol, glädje och minnesvärda upplevelser. Ta hand om dig och njut av allt som sommaren har att erbjuda!

Translate »